__home__ __racereports__ __kalender__ __piloten__ __quads__ __links__ __nieuwsbrief__ __RACEPICTURES__ CONTACTEER PLANETQUADRACING  
     
TROY LEE DESIGNS W-TEC TRAILTECH MX-NATION WIM MOTORS ALPHA WEST POLISPORT TIREBALLS ELF GOLDSPEED RACING PRODUCTS LAZER HELMETS
Paul Homes samen met Vlaeymans en Brems aan de start in PDV
2008-07-08 - gepost door Nikolas Dejonckheere
<< ga terug

W-tec Factory rijders Jan Vlaeymans en Davy Brems komen in de 12u wedstrijd van Pont-de-Vaux samen aan de start met Engelse toprijder Paul Holmes.

Holmes maakt deel uit van het team van Engelse W-tec invoerder ATV World. ATV World heeft met Mark Ehrhardt, Paul Winrow en John Mitchell reeds 7 keer de overwinning binnen gehaald en kan dus buigen op een ruime ervaring.   Paul is met zijn 20 jaar de jongste rijder van het team.   Holmes heeft twee jaar geleden het 250cc kampioenschap van Engeland gewonnen op W-tec CRF250 en heeft dus ervaring met de quad.  Hij ziet er naar uit om terug op de W-tec te stappen.  In 2007 was Holmes -21 kampioen in Engeland en 3de in het Europees kampioenschap.  Op dit moment staat hij 3de in het Engelse ACU MMX kampioenschap.   

 

Davy Brems rijdt voor het derde jaar op rij het Frans kampioenschap Elite en presteert er sterk dit jaar met als uitschieter de overwinning in Montgeux.    

 

Jan Vlaeyams rijdt dit jaar het Europese kampioenschap Quadcross en staat na 4 van de 10 wedstrijden op de 3de plaats.  Aanvullend rijdt hij het Frans kampioenschap Elite, waar hij net als Davy mooie resultaten kan laten zien.  Zijn beste resultaat daar was een 3de plaats in Blargies net na Jeremy Warnia et Romain Couprie.  

 

W-tec komt aan de start in Pont-de-Vaux met de versie 2009 van hun Eraser Evo.   

 

De evoluties voor 2009 zijn : 
- nieuwe voorarmen die lichter en korter sturen 
- gebruik van meer aluminium waardoor we gewichtsbesparing hebben van bijna 2 kg

- zwevende remschijven niet alleen achteraan maar nu ook vooraan 

- nieuwe kleinere remklauwen vooraan 

- upgrade van Ohlins vering met PDS (PRXQ versie i.p.v. PRX) 

- achterste remklauw vertikaal gemonteerd i.p.v. horizontaal

Naast het officiële team komen de Franse invoerder Quad Deal en de Belgische invoerder Planet Quad elk met een eigen team aan de start :

Team Planet Quad
Bart De Ketelaere - Geert Goethals – Nicky Vaes

Team Quad Deal 
Joan Farnetti – Jean-Baptiste Chaudot – Maxime Fournier

Websites : 
www.w-tec.nl
www.planetquad.be
www.atvworld.com<< ga terug