__home__ __racereports__ __kalender__ __piloten__ __quads__ __links__ __nieuwsbrief__ __RACEPICTURES__ CONTACTEER PLANETQUADRACING  
     
TROY LEE DESIGNS W-TEC TRAILTECH MX-NATION WIM MOTORS ALPHA WEST POLISPORT TIREBALLS ELF GOLDSPEED RACING PRODUCTS LAZER HELMETS
8ste op 12u van Pont-de-Vaux
2008-08-30 - gepost door Nikolas Dejonckheere
<< ga terug

We zijn intussen terug van PDV.  Alles is uitgeladen en terug schoongemaakt.  Op vrijdag hebben we een zwaar onweer gehad zodat we het hele weekend met de voeten in de modder hebben gestaan en waardoor alles wat je vast neemt wel onder de modder komt te zitten.  De baan was echter goed te rijden en zonder stof.  Een hele verbetering tov andere jaren.  De chrono’s zijn goed verlopen met een 8ste plaats voor het top team Vlaeymans/Brems/Holmes. 

 

 

 

In de reeksen is alles goed verlopen, wel wat kleine probleempjes maar niets ernstig.  In de avondsessie hebben we echter wel drietal ronden verloren doordat Holmes de quad had laten stilvallen in bocht en niet meer gestart kreeg. Hij rijdt normaal Yamaha en had dus geen ervaring met het kickstarten van de Honda.  Dit zou uiteindelijk het verschil maken tussen de 8ste plaats die we haalden en het podium dat er echt wel in zat.  Mochten we net als vorige jaren met Hofmans kunnen aan de start komen dan stonden we ongetwijfeld op het podium.  De evolutie is echter goed, 34ste in 2006, 17de in 2007 en nu dus 8ste.  Als we deze lijn doortrekken naderen we heel dicht van het podium volgend jaar.  We hebben terug paar dingen bijgeleerd voor volgend jaar en gaan dan opnieuw voluit voor het podium. 

 

 

 

Alle vier de W-tec quads haalden zonder noemenswaardige problemen de finish.  Op zich al een mooie prestatie in een toch wel loodzware race van 12 uur. 

 

 

 

Op naar de volgende grote afspraak nu : Le Touquet.  Eerst echter het EK afronden waar we uitzicht hebben op de tweede plaats.

 

 << ga terug