__home__ __racereports__ __kalender__ __piloten__ __quads__ __links__ __nieuwsbrief__ __RACEPICTURES__ CONTACTEER PLANETQUADRACING  
     
TROY LEE DESIGNS W-TEC TRAILTECH MX-NATION WIM MOTORS ALPHA WEST POLISPORT TIREBALLS ELF GOLDSPEED RACING PRODUCTS LAZER HELMETS
Flymans tweede in Duitsland !
2008-09-14 - gepost door Nikolas Dejonckheere
<< ga terug

Met een 5de en 3de plaats in de reeksen is Jan tweede geworden in de voorlaatste EK manche in Duitsland.  Zijn grootste concurrenten Couprie en Schreiber hadden geen geluk in Duitsland. 

Schreiber is er af gegaan bij ongeval met Jan in eerste reeks, Couprie is gestopt in tweede reeks omdat hij vreesde dat er iets mis was met zijn vering. 

Ze stonden met zijn drieën met dezelfde punten maar door het goede resultaat van Jan in de laatste reeks mocht hij toch op de tweede trap van het podium staan. 

Hij heeft ook terug punten gepakt op Schreiber en trekt nu met 34 punten voorsprong naar de finale in het Franse Castelnau.  In normale omstandigheden moet dit ruimschoots volstaan en met wat geluk kan hij na de eerste reeks al zeker vice kampioen zijn en een tweede reeks op een wolk rijden.  

De ontlading na een toch wel loodzwaar seizoen met 10 EK proeven en 6 proeven van het Frans kampioenschap Elite zal ongetwijfeld groot zijn bij Jan en zijn hele team.  

Veel tijd om te feesten is er echter niet want het zandseizoen staat al direct voor de deur met Berck en Mahon in de eerste weken.   Daarna is het tijd voor verdiende rust en beginnen denken aan het seizoen 2009.<< ga terug