__home__ __racereports__ __kalender__ __piloten__ __quads__ __links__ __nieuwsbrief__ __RACEPICTURES__ CONTACTEER PLANETQUADRACING  
     
TROY LEE DESIGNS W-TEC TRAILTECH MX-NATION WIM MOTORS ALPHA WEST POLISPORT TIREBALLS ELF GOLDSPEED RACING PRODUCTS LAZER HELMETS
Eerste overwinning is binnen
2012-03-26 - gepost door Leen Theuninck
<< ga terug

Dit weekend was het de derde wedstrijd van het Nederlands kampioenschap die doorging in Varsseveld.

Rond 9uur moesten de quad piloten  klaar staan voor de training. Die verliep redelijk goed alleen de mist was nog een beetje de spelbreker.

 

’S Middags was het weer helemaal omgedraaid en konden ze van start gaan in het zonnetje. Jan had een goeie start en was als derde vertrokken. Maessen was direct goed weg en kon zo een gaatje rijden op De Cuyper en Jan. Maar na 8minuten wedstrijd was er de rode vlag en de wedstrijd werd stopgezet. Dit kwam doordat er een piloot ten val was gekomen in het bos.

De restart werd gehouden na de wedstrijd van de sidecars. Jan had een superstart en nam direct de kop. Na hem zaten De Cuyper, Bloemen, Maessen en Vangrinsven. Op het einde van de wedstrijd kwamen ze toch weer wat dichter en moest Jan nog wat gas bij geven. En zo eindigde hij toch op de eerste plaats.

Voor de tweede manche was Jan goed opgeladen door de zon want hij had terug een schitterende start en was rond de tweede derde plaats weg. Na een paar minuten was hij terug de kopman maar moest toch opletten voor een jagende Maessen achter zich. Maessen was te snel en haalde Jan een paar toeren voor de finish in, zo werd Jan tweede.

 

Bij deze mooie zonnige dag hoorde een mooi resultaat voor Jan want in het eindklassement won hij. Maessen werd tweede en Bloemen vervolledigde het podium.

 

 

 << ga terug