__home__ __racereports__ __kalender__ __piloten__ __quads__ __links__ __nieuwsbrief__ __RACEPICTURES__ CONTACTEER PLANETQUADRACING  
     
TROY LEE DESIGNS W-TEC TRAILTECH MX-NATION WIM MOTORS ALPHA WEST POLISPORT TIREBALLS ELF GOLDSPEED RACING PRODUCTS LAZER HELMETS
Jan op het hoogste schavotje
2012-05-02 - gepost door Leen Theuninck
<< ga terug

Jan op het hoogste schavotje

 

Zondag 22 april waren we van de partij op het ONK op het zwarte, zanderige parcours van  St Isidorushoeve.

 

Bij de tijdstraining had de Jakke nog niet echt zijn draai gevonden en het lukte niet echt om een goeie tijd te zetten. Op het einde van de training konden we hem terug vinden op de vierde plaats wat toch niet zo slecht was.

 

Vol adrenaline konden de piloten zich klaarzetten om te starten voor de eerste wedstrijd. Jan had een goede start en kwam als tweede door de bocht. Na een paar minuten reed hij al op plaats één maar achter zich zaten Maessen en Van Grinsven hem op te jagen. In half tijd koers had Maessen de leiderspositie overgenomen van Jan en op de derde positie Van Grinsven. Maessen had een super wedstrijd en was te sterk voor Jan, met een paar seconden voorsprong eindigde Maessen op één Jan kon zijn tweede positie behouden en Van Grinsven eindigde derde.

 

Jan had de smaak te pakken en startte terug heel goed. Al vlug reed hij terug op één met in zijn wiel Maessen. Maar nu waren de rollen omgedraaid en kon Maessen Jan niet bijhouden. De volledige wedstrijd heeft Jan op de eerste plaats kunnen rijden.

 

Zo kon Jan ’s avonds de bloemen mee naar huis nemen. Op twee eindigde Maessen en op drie van Grinsven.  << ga terug