__home__ __racereports__ __kalender__ __piloten__ __quads__ __links__ __nieuwsbrief__ __RACEPICTURES__ CONTACTEER PLANETQUADRACING  
     
TROY LEE DESIGNS W-TEC TRAILTECH MX-NATION WIM MOTORS ALPHA WEST POLISPORT TIREBALLS ELF GOLDSPEED RACING PRODUCTS LAZER HELMETS
Hossegor is de generale repetitie voor Le Touquet
2008-01-08 - gepost door Nikolas Dejonckheere
<< ga terug

De laatste voorbereidingen worden getroffen voor de finale test voor Le Touquet.  Vorig weekend hebben we nog dag getest met Marco van W-tec in Loon Plage om de vering nog fijner af te regelen. 

Jan heeft na het seizoen sporttesten afgelegd en heeft op basis daarvan uren zitten zweten op de fitness en zowat evenveel getraind in Loon als wat een doorsnee crosser op een heel seizoen bijeen rijdt...  Nu nog hopen dat dat ook in wedstrijd de gewenste resultaten geeft.

Naast Jan rijden ook Nicky Vaes, Bart De Ketelare en ikzelf mee.  Geert Goethals en Patrick van Piranha Racing gaan mee voor de ondersteuning.

Normaal mogen we er nog een mooi weertje verwachten maar het weerbericht voorspelt meer surfweer dan quadweer :

9 graden
wind tot 5 beaufort
golven tot 5 m
en als nog wat tegen zit nog wat nattigheid ook...

Nu we laten het niet aan ons hart komen. Het stalen ros is gisterenavond klaar gestoomd. Donderdagavond alles inladen en 's nachts richting Hossegor vertrekken zodat we voor de spits Parijs gepasseerd zijn.

Je kan de wedstrijd volgen op webcam, zaterdag vanaf 12.30

http://www.powdermonkey.co.uk/hossegor/webcam/index3.php
http://www.landes.org/fr_tourisme_webcam_hossegor.asp<< ga terug